Laboratuvarda oluşturulan etler, 2020 yılında tabaklarınıza gelebilir
1 sayfadaki 1 sayfası
Laboratuvarda oluşturulan etler, 2020 yılında tabaklarınıza gelebilir
Laboratuvarda oluşturulan etler, 2020 yılında tabaklarınıza gelebilir. Gerçek sığır kök hücrelerinden üretilen ilk yapay etin kilosu, 2013 yılında 325.000 dolardı. Ancak iki yıl sonra bu rakam sadece 11.36 dolara düştü. Üstelik, küçük bir parça inek kas hücresinden 10.000 kilo et üretilebiliyor. Daha sonra renklendirilen yapay etin doğal etten farkı yok.
Kaynak: Science Alert
Geri: Laboratuvarda oluşturulan etler, 2020 yılında tabaklarınıza gelebilir
Ben de Balık eti üreteceğim
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz