GELENEKSEL YÖNTEMLERLE İŞLENMİŞ BALIK ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ ANALİZLERİ ÇALIŞTAYI
1 sayfadaki 1 sayfası
GELENEKSEL YÖNTEMLERLE İŞLENMİŞ BALIK ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ ANALİZLERİ ÇALIŞTAYI
(KTÜ-AB
6. ÇERVEVE PROGRAMI, TRUEFOOD PROJESİ GIDA İŞLETMELERİ EĞİTİM
PROGRAMI)
22-26 Eylül
2008
Karadeniz
Teknik Üniversitesi
Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi
Çamburnu
Kampusu, TRABZON
DESTEKLEYEN
KURULUŞLAR
Karadeniz
Teknik Üniversitesi ve Avrupa Birliği (6. ÇERÇEVE PROGRAMI
‘TRUEFOOD’ PROJESİ)
ÇALIŞTAYIN
AMACI
Bu
çalıştay ile geleneksel yöntemlerle balık işleyen küçük ve
orta ölçekli (KOBİ) işletmelere HACCP (Kritik Kontrol Noktalarında
Tehlike Analizi) analizlerinde karşılaştıkları sorunları çözmeleri
hususunda destek sağlanması amaçlanmaktadır. Çalıştayda HACCP
konusunda bazı bilgiler verildikten sonra, HACCP planında sıkça
kullanılan analiz yöntemleri uygulamalı olarak katılımcılara anlatılacaktır.
Böylece bu tür işletmelerin daha güvenli gıda üretmelerine ve
dolayısıyla bu ürünlerin pazarlanmasında daha etkin olmaları konusunda
önemli katkılar sağlanacaktır.
DÜZENLEME
KOMİTESİ
1. Doç. Dr. Sevim KÖSE
(KTÜ-Truefood Proje Temsilcisi)-İletişim adresi
KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri
Fakültesi, 61530 Çamburnu, Trabzon
Tel. 0462-7522805 (120)
iş- Cep. 0533 6590865, Faks: 0462-7522158, Email. kosesevim@gmail.com
2. Melek US (SETBİR)
(Türkiye Süt, Et, Gıda San. Ve Ürt. Bir.) Email. melekus@setbir.org.tr
3. Prof. Dr. Muhammet BORAN
(Proje Elamanı)
3. Arş. Gör. Bekir TUFAN
(KTÜ Doktora öğrencisi-Proje Elamanı)
4. Arş. Gör. Serkan KORAL
(KTÜ Doktora öğrencisi-Proje Elamanı)
Detaylı bilgi için linki tıklayın
6. ÇERVEVE PROGRAMI, TRUEFOOD PROJESİ GIDA İŞLETMELERİ EĞİTİM
PROGRAMI)
22-26 Eylül
2008
Karadeniz
Teknik Üniversitesi
Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi
Çamburnu
Kampusu, TRABZON
DESTEKLEYEN
KURULUŞLAR
Karadeniz
Teknik Üniversitesi ve Avrupa Birliği (6. ÇERÇEVE PROGRAMI
‘TRUEFOOD’ PROJESİ)
ÇALIŞTAYIN
AMACI
Bu
çalıştay ile geleneksel yöntemlerle balık işleyen küçük ve
orta ölçekli (KOBİ) işletmelere HACCP (Kritik Kontrol Noktalarında
Tehlike Analizi) analizlerinde karşılaştıkları sorunları çözmeleri
hususunda destek sağlanması amaçlanmaktadır. Çalıştayda HACCP
konusunda bazı bilgiler verildikten sonra, HACCP planında sıkça
kullanılan analiz yöntemleri uygulamalı olarak katılımcılara anlatılacaktır.
Böylece bu tür işletmelerin daha güvenli gıda üretmelerine ve
dolayısıyla bu ürünlerin pazarlanmasında daha etkin olmaları konusunda
önemli katkılar sağlanacaktır.
DÜZENLEME
KOMİTESİ
1. Doç. Dr. Sevim KÖSE
(KTÜ-Truefood Proje Temsilcisi)-İletişim adresi
KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri
Fakültesi, 61530 Çamburnu, Trabzon
Tel. 0462-7522805 (120)
iş- Cep. 0533 6590865, Faks: 0462-7522158, Email. kosesevim@gmail.com
2. Melek US (SETBİR)
(Türkiye Süt, Et, Gıda San. Ve Ürt. Bir.) Email. melekus@setbir.org.tr
3. Prof. Dr. Muhammet BORAN
(Proje Elamanı)
3. Arş. Gör. Bekir TUFAN
(KTÜ Doktora öğrencisi-Proje Elamanı)
4. Arş. Gör. Serkan KORAL
(KTÜ Doktora öğrencisi-Proje Elamanı)
Detaylı bilgi için linki tıklayın
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz