AQUATICFORUM
AQUATICFORUM A HOŞGELDİNİZ.FORUMDAN DAHA ETKİN YARARLANMAK İÇİN LÜTFEN GİRİŞ YAPINIZ.
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Join the forum, it's quick and easy

AQUATICFORUM
AQUATICFORUM A HOŞGELDİNİZ.FORUMDAN DAHA ETKİN YARARLANMAK İÇİN LÜTFEN GİRİŞ YAPINIZ.
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
AQUATICFORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GELENEKSEL YÖNTEMLERLE İŞLENMİŞ BALIK ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ ANALİZLERİ ÇALIŞTAYI

Aşağa gitmek

iyihaber GELENEKSEL YÖNTEMLERLE İŞLENMİŞ BALIK ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ ANALİZLERİ ÇALIŞTAYI

Mesaj tarafından aquahell C.tesi Eyl. 06, 2008 8:17 am

(KTÜ-AB
6. ÇERVEVE PROGRAMI, TRUEFOOD PROJESİ GIDA İŞLETMELERİ EĞİTİM
PROGRAMI)




22-26 Eylül
2008


Karadeniz
Teknik Üniversitesi



Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi


Çamburnu
Kampusu, TRABZON





DESTEKLEYEN
KURULUŞLAR



Karadeniz
Teknik Üniversitesi ve Avrupa Birliği (6. ÇERÇEVE PROGRAMI
‘TRUEFOOD’ PROJESİ)



ÇALIŞTAYIN
AMACI



Bu
çalıştay ile geleneksel yöntemlerle balık işleyen küçük ve
orta ölçekli (KOBİ) işletmelere HACCP (Kritik Kontrol Noktalarında
Tehlike Analizi) analizlerinde karşılaştıkları sorunları çözmeleri
hususunda destek sağlanması amaçlanmaktadır. Çalıştayda HACCP
konusunda bazı bilgiler verildikten sonra, HACCP planında sıkça
kullanılan analiz yöntemleri uygulamalı olarak katılımcılara anlatılacaktır.
Böylece bu tür işletmelerin daha güvenli gıda üretmelerine ve
dolayısıyla bu ürünlerin pazarlanmasında daha etkin olmaları konusunda
önemli katkılar sağlanacaktır.



DÜZENLEME
KOMİTESİ


1. Doç. Dr. Sevim KÖSE
(KTÜ-Truefood Proje Temsilcisi)-İletişim adresi

KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri
Fakültesi, 61530 Çamburnu, Trabzon

Tel. 0462-7522805 (120)
iş- Cep. 0533 6590865, Faks: 0462-7522158, Email.
kosesevim@gmail.com
2. Melek US (SETBİR)
(Türkiye Süt, Et, Gıda San. Ve Ürt. Bir.) Email. melekus@setbir.org.tr

3. Prof. Dr. Muhammet BORAN
(Proje Elamanı)

3. Arş. Gör. Bekir TUFAN
(KTÜ Doktora öğrencisi-Proje Elamanı)

4. Arş. Gör. Serkan KORAL
(KTÜ Doktora öğrencisi-Proje Elamanı)



Detaylı bilgi için linki tıklayın
aquahell
aquahell
WEBMASTER

Erkek
Mesaj Sayısı : 3082
Yaş : 49
Nerden : AQUATICFORUM
Lakap : AQUAHELL
Reputation : 62
Points : 4629
Kayıt tarihi : 22/01/08

http://www.hbgokhan.blogcu.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz