Yumurta akını çırparken
1 sayfadaki 1 sayfası
Yumurta akını çırparken
Yumurta akını çırpıp kar haline getirirken, öncesinde ve sonrasında dikkat etmeniz gereken püf noktaları şunlardır:
- Yumurtayı oda sıcaklığında tutun.
- Yumurtayı çırparken el çırpıcısı veya çatal yerine tercihen elektrikli
mikser kullanın. - Çırptığınız kabın temiz olmasına dikkat edin.
- Yumurta alana ufacık da olsa yumurta sarısını karıştırmamaya dikkat edin.
- Mutlaka bir tutam tuz katın.
vgokhan- SUPER MODERATÖR
-
Mesaj Sayısı : 7173
Nerden : aquaticforum
Reputation : 94
Points : 7895
Kayıt tarihi : 23/01/08
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz