El altında hazır tutun
1 sayfadaki 1 sayfası
El altında hazır tutun
Maydanoz, dereotu ve naneyi, havasını aldığınız poşetlerde taze olarak
saklayabilirsiniz. Domatesleri rendeledikten sonra buz kalıplarına
koyarak dondurun. Böylece, kullanıma hazır domates tabletleri elde
edin. Gerekirse kalıptan çıkarıp poşetlere
koyun ve isterseniz derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Sarımsakları
soyduktan sonra tuzla birlikte mutfak robotunda kıyın. Az miktarda su
ekleyerek bir kavanoza koyun. Bu karışımı 4 hafta boyunca buzdolabında
saklayabilirsiniz.
Kırmızı lahanayı incecik doğradıktan sonra tuzla ovun ve ağzı sıkı
kapanan bir kaba koyup üzerine sirke ekleyin. Salatalarda kullanmak
üzere bir hafta kadar buzdolabında tazeliklerini koruduğunu unutmayın. Pişirme süresi uzun olan nohut ve
kuru fasulyeyi haşlayarak buzluk veya derin dondurucuda saklayabilirsiniz.
saklayabilirsiniz. Domatesleri rendeledikten sonra buz kalıplarına
koyarak dondurun. Böylece, kullanıma hazır domates tabletleri elde
edin. Gerekirse kalıptan çıkarıp poşetlere
koyun ve isterseniz derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Sarımsakları
soyduktan sonra tuzla birlikte mutfak robotunda kıyın. Az miktarda su
ekleyerek bir kavanoza koyun. Bu karışımı 4 hafta boyunca buzdolabında
saklayabilirsiniz.
Kırmızı lahanayı incecik doğradıktan sonra tuzla ovun ve ağzı sıkı
kapanan bir kaba koyup üzerine sirke ekleyin. Salatalarda kullanmak
üzere bir hafta kadar buzdolabında tazeliklerini koruduğunu unutmayın. Pişirme süresi uzun olan nohut ve
kuru fasulyeyi haşlayarak buzluk veya derin dondurucuda saklayabilirsiniz.
vgokhan- SUPER MODERATÖR
-
Mesaj Sayısı : 7173
Nerden : aquaticforum
Reputation : 94
Points : 7895
Kayıt tarihi : 23/01/08
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz