Et pişmiyor mu? Çaresi var...
1 sayfadaki 1 sayfası
Et pişmiyor mu? Çaresi var...
Uzmanlar, etleri yumuşatmak için de limon suyunu tavsiye ediyor. Sert
etler bile limon suyu ilave edilerek pişirilirse, hem yumuşak ve
lezzetli olur, hem de çabuk pişer. Bir diğer yol ise yoğurtla terbiye etmek. Etli
yemeklerinizin daha çabuk pişmesini istiyorsanız, içine biraz sirke katın. Hem daha çabuk pişer, hem daha lezzetli olur. Sert etleri, çabuk pişirmek için tencereye bir parça ekmek atın. Göreceksiniz ki, işiniz son derece kolaylaşacak.
Pişireceğiniz parça et sertse, daha önceden sirke ve zeytinyağıyla
ovarak bir gece, bütün gece olmasa bile, hiç olmazsa birkaç saat
bekletmenizde yarar var.
vgokhan- SUPER MODERATÖR
-
Mesaj Sayısı : 7173
Nerden : aquaticforum
Reputation : 94
Points : 7895
Kayıt tarihi : 23/01/08
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz